SJORS

Mijn passie is: het ontwerpen van tuinen die visueel aantrekkelijk zijn én een positieve bijdrage leveren aan biodiversiteit. Tuinen die aantrekkelijk zijn voor mens én dier.
Door gebruik te maken van bloeiende vaste planten, grassen, heesters en houtachtige beplanting stimuleert jouw tuin de biodiversiteit. Sterker nog: mijn streven is een zo ecologisch mogelijk verantwoorde tuin. Naast het versterken van biodiversiteit, heb ik een scherp oog voor esthetiek en architectuur. 

SPECIALISME

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen en landschappen, het samenstellen van beplantingsplannen, het aankopen van planten, het ter plekke aanleggen van plantmateriaal, toezicht houden tijdens uitvoering en in het geven van onderhoudsadvies. Mijn ontwerpstijl omschrijf ik als clean: gebruik van strakke lijnen, wat niet automatisch betekent dat lijnen recht zijn. Mijn beplantingstijl is naturalistisch en staat bekend als de Dutch wave, wat zorgt voor een combinatie van planten die elkaar door het jaar heen verschillend versterkt. 

MISSIE

Ik ontwerp met een missie: het creëren van buitenruimtes die ieder seizoen een gewenst gevoel oproepen en die esthetisch en functioneel verantwoord zijn, waarin alle gebruikers worden vertegenwoordigd. Op basis van de wensen van de klant en mogelijkheden die de plek biedt, ontwerp ik buitenruimtes die een lust zijn om naar te kijken, in te leven en waar biodiversiteit gebied wint.

ACHTERGROND

Mijn interesse voor flora en fauna heb ik altijd gehad. Ik ben opgegroeid met een tuin waarin ik altijd heb kunnen oefenen met beplanting. Ik heb de opleiding tuinarchitectuur gevolgd aan de Ontwerp Academie in Boskoop en heb een stage gelopen bij Grasveld tuin- en landschapsarchitecten. Daarnaast ben ik tuinexpert bij vtwonen waar ik advies geef over onder anderen tuin- en landschapsontwerp. Geregistreerd bij de NVTL - Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur.

CONTACT

Using Format