REVIEWS

Monique Brummans - Bilthoven

"Sjors heeft een geweldig tuinontwerp voor ons gemaakt, waardoor wij iedere dag genieten van onze tuin. Alle seizoenen bewonderen wij onze tuin en is de beplanting interessant om naar te blijven kijken. Een absolute aanrader, dank Sjors." 

Julia Schmit - Amsterdam

"Een prachtige daktuin laten ontwerpen, met inheemse planten die door weer en wind blijven staan. Heel blij met het resultaat, de kennis van Sjors vult precies aan daar waar ik geen verstand van heb, een investering waar je jaren van kan genieten!"

Ellis van den Berg - Amersfoort

"Sjors heeft onze tuin een enorme oppepper gegeven: nieuwe lijnen en bloeiende borders gecreëerd. De schaduwzijde is eindelijk goed aangelegd. Nu, in november, bloeien er nog steeds enkele planten. Sjors denkt goed mee en komt met verfrissende ideeën. Heel blij mee!"

Hetty van Ee - Bilthoven

"Wat een snelle, heldere, goede adviezen hebben we gekregen voor aanpassingen in onze tuin! Naast een prachtig beplantingsplan was de communicatie tussen Sjors en onze hovenier uitstekend. Dank!"

Flòrian van Zuilen - Amsterdam

"Wij hebben onze tuin laten ontwerpen door Sjors en wij zijn hier elke dag nog zó blij mee. De tuin grenst aan onze keuken en woonkamer en het is echt een verlengstuk geworden van het huis. We hebben Sjors carte blanche gegeven op het ontwerp en alles is onwijs smaakvol gedaan: van de indeling en ontwerp van de tuin tot de planten keuzes. Met zijn onwijze passie, betrokkenheid, creativiteit en ondernemersgeest is het een feest om met hem te werken."
Using Format